Ga naar de inhoud

Verhaal van 10 jaar geleden

Dit verhaal van 10 jaar geleden deel ik met je omdat het jou verder kan helpen, je inzicht geeft in depressie eenzaamheid en ADHD.

Bibberend zit ik hier te typen omdat ik wat wil vertellen en weet niet of het verstandig is mezelf zo kwetsbaar op te stellen, aan de andere kant heb ik ook niets meer te verliezen.

Al jaren kamp ik hiermee, soms ging het een beetje beter maar jaren heb ik mezelf van mezelf en vrienden geïsoleerd, en niet uit onwil maar onmacht. Ik kan niet meer, energie is weg om aan de verwachtingen te voldoen, om op verjaardagsfeestjes te verschijnen en om de beste versie van mezelf te laten zien en iedere keer een happy maskertje op te plakken. Het doek is echt gevallen, de energie is echt op en wil heel graag mezelf en mijn gedrag en mijn buitensporige gedrag van de afgelopen jaren verantwoorden. Ik ben op, kan niet meer aan verwachtingen voldoen, moe om iedere dag weer obstakels uit de weg te werken, uitgeblust om mijn gedrag te verantwoorden en opgebrand om me iedere dag weer aan de maatschappelijke grens.

Ik heb volgens de test ADHD en ben daarbij manisch depressief. Dit is al jaren zo, maar nu ben ik vast gelopen. Ik ben extreem verdrietig en voel me niet goed ben zoals ik ben en heb het gevoel dat ik mijn gezin niet kan geven wat ze nodig hebben. De medicatie die ik slik, werkt bij mij niet afdoende, ik voldoe nog niet, ik ga nog over grenzen heen en voel me verdrietig, moe en lusteloos. Zelf dacht ik dat ADHD bij mij puur was dat ik druk was, aanwezig, onzorgvuldig en chaotisch. De kenmerken van ADHD zijn: Snel afgeleid, teveel tegelijk willen doen, te laat komen, gehaast onvoorbereid, verzanden in details, vergeetachtig, druk, iemand in de rede vallen, gestrest, moeite met op de beurt wachten, eerst doen dan denken. Dit zijn gelukkig dus niet mijn karaktereigenschappen maar de kenmerken van ADHD.

Omdat het mijzelf niet meer lukt, gelukkig te zijn en mijn leven in balans te krijgen, ga ik op zoek naar de oorzaak achter mijn lijden. Ik kan er namelijk niet mee leren leven!! Ik ben niet alleen maar druk en onhandelbaar maar ook, creatief, inventief, sprankelend, sociaal, intuïtief en emotioneel. Helaas door de enorme prikkels die ik iedere dag laat binnenkomen is er nu kortsluiting ontstaan waardoor ik me niet meer staande kan houden en niet meer aan de verwachting kan voldoen.

Als ik toen wist wat ik nu weet, had ik niet zo hoeven te lijden, maar alles komt op het juiste moment. Gelukkig kan ik nu volop stralen, doen wat ik het leukste vind om te doen en dat is mensen helpen van hun chronische pijn af te komen, fysiek of mentaal. Ik ben zelf best wat hobbels, kuilen en bergen tegengekomen, in mijn jarenlange zoektocht naar geluk.. Ik wens voor jou een sneller resultaat. En dat kan ook!

Binnen 8 weken kan JIJ ook van je chronische pijn, ziekte of belemmering af.

Wil jij ook weer genieten, zonder last te hebben van je ADHD, HSP (hooggevoeligheid), lichamelijke pijn, depressie of klachten?

Stuur een berichtje via het contactformulier!

scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact