Ga naar de inhoud

Van overleven naar leven

Als donderslag bij heldere hemel waren ze daar weer.. die klote gedachtes en gevoelens

Het gevoel van :
*niet goed genoeg zijn
*diep verdrietig voelen,
*enorme boosheid ervaren,
*eenzaamheid,
*niet nodig zijn,
*onbegrepen voelen,
*niet geaccepteerd voelen,

*eigenlijk hier op aarde helemaal niet willen zijn,

*schamen voor mezelf,
*het leven even niet aan kunnen,
*zo ongelukkig voelen,
*onrust ervaren

De filter verdween toen ik stopte met #dexamfethamine /#speed. Wat ik jaren onbewust had weten te verdrukken kwam ineens allemaal te gelijk naar voren en dat was enorm heftig en pijnlijk.

Ik wìst ergens dat het mij een mooier, zuiverder, fitter en vitaler mens zou maken, dus ging ik toch deze strijd tegen die klote gevoelens en gedachtes aan.

Was dit makkelijk .. hell no!

Mijn man vroeg me, lieve San, heb je dit er allemaal wel voor over?

Heel eerlijk, #NEE,
natuurlijk wilde ik, mij niet down, klote en niet de moeite waard voelen ..

Ja! Om verder te komen wilde ik dit aangaan. Ik wilde niet dat mijn lijf kapot zou gaan door de speed, ik wilde niet dat ik straks geen tand meer in mijn mond heb doordat mijn tandvlees compleet verdwenen is, ik wilde niet dat mijn huid nòg meer krakelee ging vertonen, door uitdroging.

Ik wilde mijn #zelfherstellend vermogen van mijn lijf weer volledig activeren en dat kan alleen zonder die synthetische drugs.

Ik ben de strijd aangegaan en was 10!! kilo aangekomen. Ineens had ik nml wel weer eetlust en op sommige momenten heb ik ook gewoon mijn onverzadigde gevoel en gevoel van onrust weg willen eten, soms ben ik ook gewoon mens 😉.

Het aankomen was best een dingetje.. ik heb in mijn jonge jaren vaak te horen gekregen.. Sanne van der Meulen je bent een dik vet veulen..zou je dat koekje wel nemen, je bent al zo dik. Hé zeekoe, ga je niet op het strand liggen, anders trekt Greenpeace je zo de zee in… Dit waren zulke pijnlijke opmerkingen, waardoor ik mij niet goed genoeg voelde en mij schaamde voor mezelf.

Toen ik met de dex, begon, voor mijn “gediagnosticeerde” adhd en depressie, viel ik af, was ik “slank” , was trots op mezelf en werd ik ineens gezien.

Na het stoppen met de speed, mocht ik dus eigenlijk weer van voor af aan beginnen.

De oorsprong.. het niet goed genoeg en niet waardevol voelen. Weten dat ik goed genoeg ben is net wat anders.

Graag wil ik, iedereen die hier nu door lijdt, fysiek of mentaal graag zeggen,

JIJ bent de moeite waard,
JIJ bent precies goed en ook
JIJ bent in staat verschil te maken.

Blijf alsjeblieft naar jouw waanzinnige kwaliteiten kijken en geloof niet jouw belemmerende gedachten. 🧡

Het leven kan uitdagend zijn, jij bent niet alleen en er zijn mensen die jou kunnen & willen helpen.

www.energyboost.nu

Stichting Emovere

#speed #drugs #rehab #theorigin #hell #obesity #depression #lonelyness #pain #iamenough #goedgenoeg #zelfwaardering #gelegaliseerdedrugs
scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact