Meteen naar de inhoud

Narcisme

“Broer”, wat treurig dat jij zo lijdt en het daarom nodig vindt dat anderen ook moeten lijden.

Tis een godswonder dat ik er nu zo bij sta, sterker dan ooit! 

Ik ben net als vele anderen een GODSWONDER, een godswonder omdat we alle ellende, pijn, acties van een narcist hebben overleeft

Jaren lang ben ik onder de radar gebleven uit angst voor jouw acties. Die tijd is geweest, ik ben niet bang meer.

Ik zie jouw pijn.. jij lijdt iedere dag, de waardering die je zo graag wilde, zal je niet meer krijgen. Nu forceer, manipuleer en bedrieg je om waardering te krijgen. Maar mensen zullen je nooit waarderen om jou. 

Jouw pijn ga jij niet helen met haat, geld, macht en controle. Geluk zal je op deze manier never nooit niet vinden. Je kan nog zo je best doen. Zolang jij jezelf niet gaat geven wat je nodig hebt, zal jij het niet vinden buiten jezelf. Alles zit namelijk ook in jou.. gedraag je niet als slachtoffer

Ik heb je de gelegenheid mij kapot te maken.. Ikzelf had altijd een keuze het niet meer te accepteren. Ik dank God op mijn blote knietjes dat ik dit alles heb overleeft.  

Jij dacht mij kapot te kunnen maken, je hebt iedereen tegen mij opgezet, Je hebt gelogen, bedrogen, misleid, fysieke en mentale agressie gebruikt en gefraudeerd, van dit alles gaf je mij de schuld.. dat is wat narcisten doen, zij spiegelen hun eigen gedrag op anderen.

Het treurigste is wel dat jij nu een functie bekleed, waarin je kwetsbare mensen, fysiek, mentaal, emotioneel en financieel ruïneert. Jouw tekort aan waardering denk je nu met geld op te kunnen lossen en jouw geluk te kopen.

Ik leef mee met jouw vrouw en jouw moeder. Jouw vrouw heeft nog de gelegenheid te kiezen voor zichzelf, je moeder helaas niet meer want die is nu van jouw “zorg” afhankelijk. 

Wat leven we toch in een “gaaf” land, dat dit mogelijk is.

Probeer een ander zijn geluk niet te verp1esten omdat je het zelf niet kunt vinden. Het lijkt je nu voor de wind te gaan, maar wie een kuil graaft voor een ander…

Lieve “jij”, 

Ik wil je bedanken dat jij mij hebt laten zien hoe ik nooit zou willen worden.

Ben jij slachtoffer van een narcist? Heb jij moeite je draai weer te vinden? Wil jij weten hoe je deze ellende achter je kan laten..

scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact