Ga naar de inhoud

Mensen loslaten die nog niet klaar zijn van je te houden.

Ikzelf heb de mensen los gelaten die nog niet instaat waren om van mij te houden. In liefde heb ik losgelaten en vergeven. Terug gaan naar mezelf was voor mij de enige mogelijkheid om los te komen van mijn pijn, verdriet, eenzaamheid, depressie, ziektes en allergieën. Weer luisteren naar mijn gevoel, mijn intuïtie, puur handelen vanuit mijzelf zonder belemmerende overtuigingen, oordelen en aannames van anderen. Ik hoef niet meer te voldoen, ik hoef niet meer over mijn grenzen te gaan ik hoef er niet meer bij te horen ik hoef er niet meer in te passen ik hoef niet meer aan verwachtingen te voldoen

Door los te laten heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn vleugels te spreiden en te staan voor wie ik ben en waar ik in geloof.

Ik kan je helpen te herstellen, besef dat jij in essentie:

Liefde bent

Straalt

De kracht in je hebt

Het verdient gesteund te worden

Het verdient om liefde te krijgen

Het waard bent om te krijgen wat je wilt

Jij bent in staat om verschil te maken

scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact