Ga naar de inhoud

Jezelf zijn.. blijft lastig.

Weet jij wie je bent?

Voor mij was dat een hele zoektocht.

7 jaar geleden, was ik opzoek naar de oplossing voor mijn lichamelijke en mentale pijn.

(burnout, depressie, stress, rugpijn, nekklachten, migraine, astma, allergieën en schouderpijn)

Ik wilde gewoon blij zijn met mezelf, niet altijd alert hoeven zijn, ik wilde ook voelen dat ik goed genoeg was.

De eerste vraag die ik mocht beantwoorden in een groep vol mensen…

wie ben jij ?

Jeetje dacht ik, wie ben ik..

euhh zei ik, mijn naam is Sanne, ik ben getrouwd met mijn man, ben moeder van 2 kinderen en ben baasje van Pollewop. Ik ben therapeut. De docent zei toen, mooi, maar wie ben jij??

Ik was verbouwereerd, en zei dat heb ik toch net gezegd? De docent zei, je hebt net opgenoemd welke rollen je speelt, maar wie ben jij??

Oeffff .. wie ben ik .. (ik dacht even na.. wie ben ik? en wat maakt mij, mij) Ik ben sprankelt, spontaan, enthousiast, lief, betrokken, recalcitrant, rebels, een doorzetter, een vechter….. en toch eigenlijk ook een pleaser.

Ik wil graag goed doen. O, zei de docent.. waarom wil je goed doen? Toen brak ik, de tranen begonnen te stromen.. ik wil graag goed doen, om gezien te worden, gewaardeerd te worden, gehoord te worden en gewoon lief gevonden worden om wie ik ben.

Ik heb zolang een Sanne gedaan waarvan ik dacht dat die Sanne op dat moment gevraagd werd en heb me daar keer op keer op aangepast. Het deed mij verwijderen van mijn bron, van mijn ware zelf. Zo ver verwijderd van mezelf dat ik niet eens meer kon zien wie ik

werkelijk was. Ik deed maar wat.

Inmiddels ben ik meer en meer mezelf, als je 44 jaar lang iemand doet, heeft het even tijd nodig jezelf terug te vinden.

Ik kan nu zeggen, ik ben volledig pijnvrij, geen depressies meer geen allergieën meer of andere chronische aandoeningen meer.

Ik ben de beste versie van mezelf, voor mezelf en daardoor ook voor mijn omgeving. Ik ben instaat om liefde te geven en te ontvangen.

Alles zit nml in mij … maar ook in jou!🧡

Wil jij weer enthousiast jezelf kunnen zijn, zonder stress, gewoon doen wat je het liefste doet zonder belemmeringen.

Ik kan je helpen om weer onbevangen van het leven te genieten 🧡

scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact