Ga naar de inhoud

Behandeltechnieken

De oorzaak achter pijn

Chronische pijn en ziekte, onverklaarbare klachten, angst, depressie, burn-out en langdurige pijn. Je hoeft er niet mee te leren leven.

Die vreselijk aanhoudende pijn die niet weggaat, ondanks de verschillende therapieën die je waarschijnlijk al hebt geprobeerd. Misschien heb je zelfs de diagnose gekregen dat je pijn en je klachten chronisch zijn. Veel mensen ervaren pijn en klachten zonder medische verklaring. 

Onverklaarbare lichamelijke klachten. Onbewuste, onderdrukte emoties, belemmerende overtuigen, programmeringen, aannames, gebrek aan zelfliefde en (epigentisch) trauma’s blijken hiervan vaak de oorzaak te zijn. Ons onbewuste brein kun je vergelijken met een harde schrijf van de computer. Als de harde schijf te veel geheugen inneemt, kan de computer op een gegeven moment minder gaan functioneren of vastlopen. Dan is het tijd om te resetten en op te schonen. Zo werkt het ook met je lijf. Op een gegeven moment is jouw harde schijf te vol, ga je vastlopen, functioneer je minder en kun je zelfs uitvalsverschijnselen krijgen. 

Je brein creëert afleidingspijn om pijnlijke emoties niet meer te voelen. Dat doet je brein vanuit bescherming, het is een overlevingstechniek van vroeger uit je jeugd. Emoties moeten geuit worden, maar jouw brein denkt dat dat te gevaarlijk is. Dat conflict maakt dat je brein pijn en stress veroorzaakt in jouw lijf. 

Het liefst zou je volop willen genieten van het leven en bijdragen aan wat JIJ belangrijk vindt in je leven, toch?

Wat JIJ misschien wel gehoord hebt is: “Je moet er maar mee leren leven”.

Dat hoeft zeker niet!

Ik werk met het unieke Pijnvrij Teylingen Traject. Het traject, helpt jou om van fysieke en mentale pijn af te komen. Het traject wordt voor jou op maat gemaakt. Vaak spelen er meer zaken waardoor de pijn en ziekte geactiveerd blijven. Ik help je, ik kan het niet voor je doen. Ik geef je tools die jou helpen tot inzichten te komen. Het traject werkt voor chronische pijn en ziekte, voor onverklaarbare klachten en pijn, voor SOLK en ALK. De methodes die ik gebruik zijn voor  Chronische ziekten, langdurige pijn, angst, depressie, burnout, klachten en belemmeringen zijn zeer effectief gebleken. 

De methode is alleen effectief, als JIJ bereid bent om er alles uit te halen, dus all-in, voor te gaan. Ik verwacht dus absoluut commitment van je. Kan je dit commitment niet aan gaan, ben je niet bereid om er alles uit te halen, denk je dat ik het werk voor jou kan doen en dat jezelf achterover kan leunen dan is deze methode niet geschikt voor jou.

Ik kan en wil alleen met jou werken als je daadwerkelijk van je pijn, klachten en ziekte af wilt. Ik zet me volledig voor jou in om het traject tot een succes te maken en dat verwacht ik van jou ook.

Methoden

Pijn Herstel Methode

Pijn herstel methode is onderdeel van het pijnvrijteylingen traject. De methode is een blijvende oplossing voor langdurige onverklaarbare pijn en klachten, chronische ziekte en pijn, angsten, depressie en burn-out. Voor al deze klachten is de methode uiterst effectief gebleken om de pijn, angsten, depressie blijvend te laten verdwijnen. Dr. Sarno, een gerenommeerd arts uit Amerika heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van chronische pijn en onverklaarbare klachten. Deze blijken voort te komen uit onbewuste, onderdrukte emoties, (onbewust) belemmerende overtuigingen, aannames, gebrek aan zelfliefde en (epigenetische) trauma’s . Je kunt je vast voorstellen dat als jij je emoties te lang verstopt houdt, wat je absoluut niet bewust doet, dit energie kost.  De emoties verdrongen houden, kan je vergelijken met een skippybal onder water proberen te houden. Dit heeft negatieve gevolgen voor je lichaam. Je onbewuste brein gaat voor jou een afleidingspijn creëren om die pijnlijke emotie van afwijzing, verdriet, haat, woede, of wat dan ook, niet nog een keer te voelen.

De afleidingspijn is absoluut echt! Maar je hoeft hier niet mee te leren leven en het zit ook zeker niet tussen je oren.  het is niet psychisch. Het traject helpt jou de oorzaak achter jouw pijn, klachten en belemmeringen aan te pakken. Je gaat merken dat deze methode jou in staat stelt om je lichaam en hoofd te resetten. Ik kan je helpen om blijvend pijn en klachtenvrij te worden. Ik kan je helpen, ik kan het niet voor je doen.  Ik kan jou niet genezen, dat kun je enkel zelf door de opdrachten en oefeningen te doen, door de tools te gebruiken die je aangereikt krijgt, door aan de slag te gaan met de inzichten die je krijgt.  Je merkt dat als jij, je volledig voor dit traject inzet, dat het voor jou ook mogelijk is dat pijn, klacht en belemmeringsvrij kan leven. De pijnvrijteylingen methode is unique en helpt jou weer de beste versie van jezelf te zijn, zodat jij weer kunt doen wat je het liefste doet, zonder ballast. Je hoeft niet te leren leven met jouw pijn, klachten, belemmeringen depressie en angsten.

Regenisis

Regenesis is een healing techniek die met de blue dot energy werkt, Het activeert het zelfherstellend en zelfhelend vermogen. Zeesterren en salamanders hebben het vermogen dat afgevallen ledematen vanzelf weer aangroeien, blijkt volgens wetenschappelijk onderzoek. Dit komt door de blauwe puntjes in de cellen en deze hebben een zeer krachtige energie. De energie die in die cellen zit heet de Blue Dot energie. Wij, mensen van vlees en bloed, hebben ook deze blauwe cellen in ons lijf. Deze zijn echter in sluimerstand. Er is gebleken dat deze blauwe dotjes in slaap gaan als wij 5 maanden oud zijn. Heel vreemd vind ik dit zelf, want waarom gebeurt dit als deze blauwe dotjes ons kunnen helpen om ons zelfherstellend vermogen te activeren? Maar in slaap betekent dus ook dat ze wakker gemaakt kunnen worden. Door een regenesis behandeling kan ik je helpen deze slapende, energieke, blauwe dotjes weer wakker te maken zodat jouw lijf weer geactiveerd wordt om op eigen kracht te herstellen. Het zorgt dus voor activatie van het zelfherstellend vermogen, door deze in slaap zijnde energie  weer tot leven te wekken. Het lichaam wordt geactiveerd om gebruik te maken van het zelfherstellend vermogen. Je lijf wordt nu dus simpelweg in gang gezet om te herstellen en te genezen. Te veel aan energie kun je nooit krijgen. Je lichaam pakt precies dat wat nodig is om in balans te komen en te kunnen herstellen. Zelfs dagen na de behandeling kun je nog merken dat je lijf bezig is. Het waanzinnige is dat je merkt dat fysieke en mentale klachten verminderen en in veel gevallen verdwijnen ze helemaal.

De 5 natuurwetten/de germaanse geneeskunde

De 5 natuurwetten geeft natuurwetenschappelijke informatie over hoe en waarom ziektes in ons lijf ontstaan. Dr. Hamer heeft dit 35 jaar geleden ontdekt. Ik was hier zeer in geïnteresseerd, want ik wilde nog meer informatie over waarom wij ziek worden, wat de oorzaak ervan is, wat er dan in een lijf gebeurt en hoe het opgelost kan worden. Ik de workshops gevolgd en het boek van Dr. Hamer, Zielsoorzaken van ziekte, uitgeplozen. Deze man heeft niet zomaar wat op papier geschreven, hij is afgestudeerd als arts, theoloog en natuurkundige.

Na het overlijden van zijn zoon, werd er bij hem teelbalkanker geconstateerd. Hij had toen het vermoeden dat het dramatische verlies van zijn zoon de ziekte in gang gezet had. Hij ging op onderzoek uit. Op hersenscans bleek een witte ring te zien, die hij later Hamerse Haard noemde. Deze Hamerse Haarden zijn te zien bij mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt. Hij ontdekte dat er een korrelatie was tussen emotionele conflictsituaties en de biologische processen in ons lijf. Hijzelf had een verliesconflict ervaren. Zo zijn er nog andere soorten conflicten, zoals scheidingsconflicten en schrikconflicten. Deze heten niet voor niets conflicten, er gebeurt iets in je lijf wat voor een conflict zorgt. Jouw lijf doet er alles aan om dat te herstellen voor je. Ik begrijp nu wat er in ons lijf gebeurt, waarom er veranderingen plaatsvinden. De 5 natuurwetten zijn vanuit de natuur ontstaan. Ons lijf doet het zelf om te kunnen overleven, ze zijn niet door de mens bedacht. Ze gelden voor alles wat op Aarde leeft, voor de mens, de dieren en planten. Dus ook absoluut ook voor jou. Door de 5 natuurwetten heb ik de mogelijkheid gekregen om verder te kijken voor jouw en mijn gezondheid.

Triggerpoint Herstel Methode

De triggerpoint behandeling is een behandeling waarbij ik op een doeltreffende bijna pijnloze manier je triggerpoints kan uitschakelen. Ze smelten als het ware onder mijn vingers weg, jij ervaart direct verlichting. Triggerpoints zijn kleine spierknoopjes, vaak veroorzaakt door stress. Deze spierknoopjes zitten zo geknoopt dat bloed en zuurstof geen doorgang meer vinden en dit zorgt voor de pijn. Door het “losmaken” van de triggerpoints kan er weer bloed en zuurstof door je weefsels stromen waardoor je geen pijn meer ervaart. In sommige gevallen is het best prettig als de belemmering even verholpen wordt, zodat je door kunt. Dit is echter symptoombestrijding. Geweldige oplossing om snel van de pijn af te komen. De oorzaak achterhalen, achter het ontstaan van de triggerpoint, is wel aan te bevelen. Door de oorzaak aan te pakken is een doeltreffende manier om de triggerpoints dan niet meer terugkomt. Zelf ben ik geen voorstander van alleen het symptoom behandelen, omdat dit tijdelijk voor verlichting zorgt. Ik wil graag met jou, als jij dat ook wilt, de oorzaak van de pijn onderzoeken, zodat deze blijvend, weg blijven.

EFT, Emotional Freedom Techniek

Emotional freedom techniek, tapping. 

EFT is een beahndeltechniekwaarbij je gebruikt maakt van acupressuur. Het met je vingertoppen kloppen op de acupressuurpunten strimuleert het lichaam en zet je onderbewuste aan. Door het kloppen is het mogelijk dat je, je onderbewuste herprogrammerd. EFT ontkoppelt de negatieve emotionele lading van vervelende of traumatische gebeurtenissen. Het is een zeer doeltreffende manier om je snel verlicht, opgelucht en relaxt te voelen.

Reconnective healing

Reconnectieve healing kan een ervaring zijn die je leven zomaar zou kunnen veranderen. Alles is energie, alles heeft een trilling en frequentie, ook ziektes, pijn, emoties en je lijf. Door de reconnective healing worden nieuwe frequenties gebruikt om je lichaam en geest te kunnen herstellen, zodat heling kan plaatsvinden. De activatie van de energie, dus door overdracht van de frequenties krijgt je lijf de mogelijkheid om in balans te komen. Het brengt balans op spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De activatie zorgt dat storingen of blokkades worden opgeheven op fysiek en mentaal vlak. De healing is indrukwekkend doordat er meer gebeurt dan alleen de symptomen bestrijden. Reconnective healing is meer dan jou te helpen met herstellen. Door de balans kom je op hoger niveau met het universum en zorgt het voor diepere verbinding met jezelf. De fysieke en mentale ongemakken die je kwijt kunt raken, kunnen er zomaar voor zorgen dat je geweldige inzichten krijgt of dat je als je gesteund voelt, gehoord voelt, begrepen voelt. De waardering voor jezelf zal ineens vanzelfsprekend zijn.

Waardering zal nooit genoeg zijn, totdat jezelf voelt hoe waardevol je bent

Recoonective healing :

  • is ook op afstand mogelijk
  • vergroot de samenhang in het DNA
  • vergroot de samenhang van je energieveld

Access consciousness

De tools en technieken die ik gebruik van Access Consciousness zijn de Bars (belemmerende overtuigingen), de MTVSS (versterking van het immuunsysteem) en de TSS (rekent af met stress en trauma). De behandelingen zijn energetisch en kunnen bijdragen aan meer rust in je lijf en hoofd. Acces Bars werkt met 32 drukpunten, die belangrijke meridianen in je hoofd en lijf activeren en stimuleren. Al je gedachten, belemmerende overtuigingen en emoties liggen hierin bewaard. Het helpt je oude patronen te doorbreken. Ieder drukpunt staat voor een specifiek verband in je leven. De verschillende drukpunten zijn bijvoorbeeld: je gezondheid, je immuunsysteem, je financiën, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering en creativiteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden door belemmerende gedachtes, emoties en gevoelens. Als de cellen ovaal zijn, zijn ze vatbaarder voor ongemakken, pijn en ziektes. Door de behandeling zijn de cellen weer in staat om hun oorspronkelijke vorm aan te nemen, de bolvorm. Tijdens de sessie komen de hersenen tot een diepe ontspanning. Door deze staat van ‘zijn’, is het mogelijk om veranderingen plaats te laten vinden en belemmerende overtuigingen, trauma’s en emoties los te laten.

De meeste behandelingen zijn energetisch. 

Er is niets zweverigs aan, alles is gebaseerd op de quantum fysica

Hierbij help ik je om blokkades weg te halen. Alles wordt in je lijf in beweging gezet. Bij de energetische behandelingen word je, je bewust van oude belemmeringen, overtuigingen en traumatische gebeurtenissen. Een trauma, naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis, blijft in je lijf aanwezig en kan voor stress zorgen als het niet goed verwerkt wordt. Je hoeft er geen last van te hebben, totdat er iets gebeurt dat lijkt op het voorval van die traumatische gebeurtenis. Dat kunnen bijvoorbeeld sirenes zijn, een blaffende hond of je krijgt van iemand te horen dat je iets niet goed hebt gedaan. Dan wordt je lijf getriggerd en zal je lijf je beschermen om die traumatische emotie niet meer te voelen.
Het mooie van de energetische technieken die ik gebruik in het traject is dat je niet uren over die pijnlijke gebeurtenissen hoeft te praten. Je hoeft het allemaal niet naar boven te halen om toch van je fysieke en mentale lijden verlost te worden. Ik help je om de belemmering los te laten en de ruimte die vrij gekomen is te vullen met dingen die jij écht wilt. Jij kunt daardoor weer makkelijker je doelen bereiken. Hoe mooi is dat? Het is wetenschappelijk bewezen dat een emotionele klacht na verloop van tijd voor fysieke of mentale problemen kan zorgen. Andersom is dat ook zo. De kracht van de energetische behandelingen is dat je een programma op alle niveaus, dus zowel fysiek, metaal en emotioneel tegelijk kunt benaderen. Dit is enorm efficiënt en effectief voor een optimaal en blijvend resultaat. Dat is toch waanzinnig! Enig idee hoe dat zou kunnen voelen? Te ontdekken dat alles mogelijk is? Met de behandelingen van Pijnvrij Teylingen en de unieke Pijnvrij Teylingen Methode, heb je voor jouw gezondheid, jouw welzijn en jouw welvaart alles voorradig. Het Pijnvrij Teylingen Traject zorgt voor het verwerken van belemmeringen, voor complete ontspanning, meer bewustzijn, meer acceptatie, meer bewegingsvrijheid, herstel en een verandering op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ben jij klaar om je eigen harde schijf te resetten?

Gevolgen van negatieve Emoties wordt te vaak onderschat.

Negatieve Emoties tasten het immuunsysteem aan. Stress vindt plaats in ons lijf als we deze emoties verdringen of wegstoppen. De emotie van angst, haat, boosheid, frustratie, woede, jaloezie, onmacht, verdriet, eenzaamheid, zijn niet prettig om te voelen. Door het verdringen zorgt het voor spanning in je lijf. Door die stress en spanning krijgen je bijnieren het best even pittig en gaan overuren draaien, De bijnieren gaan dan hormonen produceren, waaronder cortisol. Bij langdurige stress en spanning heeft dit effect op je immuunsysteem. De overactiviteit van de bijnieren kunnen daardoor het immuunsysteem aantasten.

Gun jouw gezondheid prioriteit, ga opzoek naar de oorzaak achter jouw (langdurige) pijn en klachten.

Het is niet je keel die pijn doet, het zijn de woorden die je niet durft uit te spreken.

Het is niet je kies die pijn doet, het is de pijn om te kiezen voor jezelf.

Het zijn niet je benen die pijn doen, het is het gevoel niet op eigen benen te kunnen staan of het gevoel ergens voor weg te willen rennen.

Het zijn niet je ogen die het niet goed zien, het is je blik naar de wereld die wazig is of iets waar je liever je ogen voor sluit.

Het is niet je buikpijn waar je het meeste last van hebt, het zijn je opgekropte gevoelens.

Het zijn niet je darmen die niet in orde zijn, het is wat je allemaal hebt moeten verteren.

Het zijn niet de emoties die je moe maken, het is je verzet ertegen.

Het is niet je gal waar het probleem zit, het is dat je je gal nooit hebt kunnen spuwen.

Het zijn niet je oren die het niet goed doen, het zijn de dingen die je niet wilt horen of de dingen die je hebt moeten horen.

Het is niet dat je duizelig bent, het is het gevoel dat je heen en weer geslingerd wordt door je verstand en gevoel.

Het is niet je hoofd die voor pijnen zorgt, het zijn je gedachtes.

Het zijn niet je schouders die pijn doen, het is de last die je op je schouders draagt.

Het is niet je rug wat voor ongemak zorgt, het is wat je elke dag meesleept in je rugzak.

Het is niet je hart wat voor pijn zorgt, het is dat je hard bent geworden voor jezelf.

scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact