Ga naar de inhoud

Afkicken is topsport

Hèt kon niet langer, na 15 jaar lang aan de speed (dexamfethamine) te hebben gezeten mòest ik stoppen.

Iedere keer verdoofde ik mezelf onbewust met 60 mg (24 pilletjes van 2.5mg) speed per dag. Iedere dag zette ik 24 maskertjes op om me te kunnen verkopen, me staande te kunnen houden en bovenal om alle negatieve emoties niet te hoeven voelen.

Ooit heb ik de diagnose gekregen van adhd. Met behulp van een psychiater werd de antidepressiva afgebouwd en de dex. werd opgebouwd. Toen een hele geruststelling, want ik vertoonde dus niet “zomaar” buitensporig gedrag, het kwam door de adhd.

Door de speed kon ik makkelijker binnen de lijntjes lopen, kon ik me aanpassen, lukte het me om me aan grenzen te houden die van nature niet in me zaten, dacht ik. Toen ik de dex/speed voorgeschreven kreeg, wist ik niet dat het op straat als speed en partydrug verkocht werd. Ik had toen groot vertrouwen in de “wijsheid” van de psychiater.

Gaande het proces ging ik mij beseffen dat ik helemaal geen adhd had. Ik had de dex ‘sochtends nodig om wakker te kunnen worden, smiddags had ik het nodig om toch nog even door te kunnen gaan.

Het voordeel is dat je enorm goed kan focussen, het maakt je vrolijker, energieker, zelfverzekerder en initiatiefrijker.

Het nadeel je pleegt roofbouw op je lijf. Speeksel wordt minder aangemaakt waardoor tanden en tandvlees ernstig aangetast worden. Je krijgt hartritme stoornissen, je bijnieren raken totaal uitgeput en het is extreem verslavend. Je voelt je er zo goed door, gaat maar door, maar verwijderd daardoor steeds verder van jezelf.

Vaak als ik een ontmoeting had met anderen nam ik nog even wat extra dex, zodat ik mezelf in toom kon houden. ( Later besefte ik mij dat iedere keer als ik die pilletjes nam, ik mezelf afwees)

Ik ben ongelooflijk gevoelig (hsp) en kon toen al die prikkels die binnen kwamen nog niet zo goed filteren, maar dat is absoluut iets anders dan adhd.

Ik kon me snel minder voelen dan anderen, me snel aangevallen voelen, niet goed genoeg voelen, niet gezien, niet gehoord en niet begrepen voelen.

Door de speed/dex lukte het me makkelijker om te filteren, de emoties kwamen minder hard binnen, het zorgde ervoor dat ik me staande kon houden.
Bovendien kon ik doorgaan, waar anderen stopte. Doordat ik door kon gaan waar anderen stopte, kreeg ik eindelijk de waardering waar ik zo naar opzoek was.

15 jaar dex/speed heeft te veel geeist van mijn lijf en van mijn leven.

Het is een helse strijd en ik mocht flink aan mijn mindset en emoties werken, ik mocht mijn onderbewuste resetten en mocht mijn zelfwaardering en zelfliefde gaan voeden!

Ook jij kan zonder maskers en symthoombestrijders leven! Dat verdien JIJ!

De afgelopen 52 jaar heb ik zo veel geleerd, zodat ik de komende 52 jaar “gewoon” bij mezelf kan blijven en van mezelf kan houden zoals ik ben.

www.energyboost.nu

#healthcare #selfcare #speed #drugs #rehab #adhd #hsp #everythingyouwantispossible #letsconnect #sensitive
scott-webb-_AD13bc7y_s-unsplash

Contact